11 °C

Praca

1. Stanowisko: Szef Kuchni

Zakres zadań:

  • koordynowanie pracy podległych pracowników w zakresie bieżącej pracy kuchni, sporządzania inwentaryzacji, obsługi programu magazynowego itp.
  • sporządzenie menu (i jego okresowa aktualizacja) ze szczególnym uwzględnieniem składników ekologicznych-regionalnych, w tym wołowiny rasy Limousine i Charolaise pochodzącej z naszej hodowli
  • bieżący nadzór nad jakością, gramaturą i estetyką serwowanych potraw
  • organizacja zaopatrzenia i kontrola artykułów spożywczych
  • współpraca z Działem Marketingu, w tym przygotowywanie menu do poszczególnych eventów i wyliczanie food costu
  • dbanie o przestrzeganie procedur, w tym  HACCP, przez podległych pracowników
  • okresowa ocena pracy podległego personelu

Oczekujemy:

  • min. 2 letniego doświadczenia na stanowisku Szefa Kuchni/Zastępcy Szefa Kuchni
  • znajomości zasad obliczania food costu
  • wiedzy z zakresu HACCP
  • umiejętności zarzadzania ludźmi
  • umiejętności pracy pod presją czasu
  • pasji do gotowania, kreatywności, wyobraźni

Oferujemy:

  • pracę na pełen etat
  • stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do posiadanego doświadczenia
  • dobrą atmosferę pracy
  • możliwość realizacji kulinarnych pasji

 

2. Stanowisko: Pracownik Recepcji

Zakres zadań:

  • obsługa oraz prowadzenie recepcji, w tym programu do obsługi hotelowej
  • obsługa centrali telefonicznej oraz poczty elektronicznej
  • dbanie o prawidłowy obieg informacji między działami
  • profesjonalna obsługa Gości
  • praca zmianowa

Oczekujemy:

  • dyspozycyjności
  • znajomości j. angielskiego na poziomie komunikatywnym
  • znajomości obsługi komputera (word, excel, outlook)
  • dokładności i zaangażowania w wykonywaniu powierzonych zadań
  • wielozadaniowości, samodzielności i komunikatywności
  • pozytywnego usposobienia

Oferujemy:

  • pracę na pełen etat
  • stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do posiadanego doświadczenia
  • realne szanse rozwoju dla najlepszych pracowników
  • miłą atmosferę w grupie młodych pracowników
  • szkolenia stanowiskowe

3. Stanowisko: Kelner

Zakres zadań:

  • profesjonalna obsługa Gości zgodnie ze standardami Pałacu Pacóltowo
  • dbanie o porządek na sali i tarasie
  • współpraca z innymi działami
  • obsługa programu sprzedażowego, terminalu płatniczego

Wymagania:

  • posiadanie doświadczenia na podobnym stanowisku (nie jest to konieczne)
  • posiadanie umiejętność pracy w zespole
  • łatwe nawiązywanie kontaktu, pozytywne nastawienie do ludzi
  • znajomości j. angielskiego co najmniej na poziomie komunikatywnym
  • znajomość obsługi komputera

Oferujemy:

  • pracę na pełen etat
  • stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do posiadanego doświadczenia
  • realne szanse rozwoju dla najlepszych pracowników
  • miłą atmosferę w grupie młodych pracowników
  • szkolenia stanowiskowe
  • elastyczny grafik

Oferujemy Państwu pracę w urokliwym miejscu jakim jest Pałac Pacółtowo.

CV prosimy kierować na adres: praca@palacpacoltowo.pl (w tytule prosimy podać jakiego stanowiska dotyczy aplikacja).

Prosimy o dołączenie do aplikacji klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, z późn. zm.)".

Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

newsletter

Zapisz się na nasz newsletter,
aby być z nami na bieżąco.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij